Dorp in de stad

Dorf in der Stadt | ©Nikolausdorf.Foto.IrisFriedrich-Lumina
Dorf in der Stadt | ©Nikolausdorf.Foto.IrisFriedrich-Lumina

De Nikolausdorf is een plaats van ontmoeting en ervaring. Een optische uitnodiging is ook het uitzicht vanaf de buitenkant naar het dorp.
Er is geen sombere voor- en achterzijde uitzicht. Rond het dorp huizen liefdevol ingericht en verlicht.
Op de ondergedompeld in warm licht Nikolaus-, Dorp- of Marktgasse een ontspannen wandeling door de kerstmarkt op Hahnentor is gegarandeerd. En let op: Als het begint donker te worden, en de Nikolaus zet door de straten van zijn dorp.
De imposante poort gebouwen van het dorp nodigen Nikolaus al van verre te willen naar het centrum van de kerstmarkt te ontdekken.
 

Wohlfühlen im Nikolausdorf | ©Nikolausdorf.Foto.Iris Friedrich-Lumina
Wohlfühlen im Nikolausdorf | ©Nikolausdorf.Foto.Iris Friedrich-Lumina

Je kunt zien dat de grote, fantastisch prachtig ontworpen en bedoeld als een ervaring bestemming voor kinderen Nikolaus huis dat iedere bezoeker van de kerstmarkt Nikolausdorf magische trekt met zijn 4 hoektorens en betovert.
Tentoongesteld zijn ongewoon lichte elementen en vele andere mooie details.
Er zijn roterende, kleine windmolens; daar zul je ontdekken prachtig verlicht en versierd kerst kransen; reus snoep stokken op de daken niet alleen plezier bij jong bezoekers; Dit oude dorp horloges; grote rendieren met geschenken rijtuigen gevuld ... en ... en ... en ...
Glimmende schijnbaar lichtinstallaties in de boom takken vormen een groot gebied na Kerstmis motieven en maken het midden van de stad voor ontspanning en het gevoel van verzorgd in Nikolausdorf met zijn historische sfeer goed.
 

Die Dorfkapelle - ein Erlebnis | ©Nikolausdorf.Foto.Sandra Seitz-Atlama
Die Dorfkapelle - ein Erlebnis | ©Nikolausdorf.Foto.Sandra Seitz-Atlama

Er is het dorp kapel van St. Nikolaus, het station van de 'Kölner Kribbenweg "is. Liefdevolle elk detail, werd de kapel natuurgetrouw nagebouwd en ontworpen: met sier schilderijen op de ramen en kleine banken te blijven hangen. Hier is het ware verhaal van St. Nikolaus en het kerstverhaal van NIKO zijn filmisch gepresenteerd.

Daarnaast is in het dorp kapel zijn ontworpen door de kinderen wieg cijfers. De organisator vraagt elk jaar op "wiegen" een bekroonde wedstrijd in kunst die is gericht op kinderen en jongeren in Keulen en omgeving. Hij zou graag specifiek stimuleren en creativiteit aan te moedigen.

 

Das Nikolausdorf - wie historisch gewachsen | ©Nikolausdorf.Foto. Iris Friedrich-Lumina
Das Nikolausdorf - wie historisch gewachsen | ©Nikolausdorf.Foto. Iris Friedrich-Lumina

Voor de vakantie, kan het altijd gaan culinaire zeker een dorpsgemeenschap, natuurlijk; dat wil zeggen, in Nikolausdorf Ze zijn goed ingericht en het aantrekkelijk aanbod van de exposanten is het zeker om een passend geschenk voor elke gelegenheid te vinden.

Structureel, de huizen verschillen in hun hoogten, in de dak- en gevelbekleding. Net als in een echt dorp slenteren door de Nikolausdorf is een visuele ontdekkingsreis.

Decoratieve domineren de kleuren groen, rood en goud.

Typisch dorp elementen geven de kerstmarkt zijn onmiskenbare touch. Er zijn de straten met straatlantaarns die gietijzeren bankjes, de oude lampen op de gevels van huizen, het schilderachtige overdekte houten bar, de herberg, het dorp herberg, de kermis met zijn harde podium.
Zelfs het dorp bewegwijzering geeft de indruk dat dit dorp historisch gegroeid.

 

terg