Het dorp kapel

Die Dorfkapelle mitten im Nikolausdorf | ©Nikolausdorf.Foto.Seitz-Atlama
Die Dorfkapelle mitten im Nikolausdorf | ©Nikolausdorf.Foto.Seitz-Atlama

"De kerk in het dorp vertrekken"

Organisator Rico van der Gathen heeft natuurlijk overwogen en gepland voor het dorp kapel in het hart van de kerstmarkt Nikolausdorf op het Rudolfplatz in Keulen.

Met zijn kleine toren van het dorp kapel van St. Nikolaus is al van verre zichtbaar als iets bijzonders. Zeker een bezoek waard gegarandeerd, want het is een bezoek in vele opzichten de moeite waard ...

Er zijn die zijn ontworpen door een kunstenaar op een liefdevolle hand om in het kleinste detail gevels. Er zijn de prachtige, de oorspronkelijke St. Nikolauskerk gemodelleerd vensters als gevolg van warm licht met sierlijke ornamenten en zet elke bezoeker onmiddellijk in een rustige, pre-kerstsfeer.

 

meer

 

Kunstwedstrijd

Infoblatt: Fotowettbewerb - Krippe | ©Nikolausdorf
Infoblatt: Fotowettbewerb - Krippe | ©Nikolausdorf

Elk jaar wordt een award-winnende art wedstrijd georganiseerd door Nikolausdorf's 'krib' geadverteerd, die is gericht aan alle kinderen en jongeren in Keulen en de omliggende gebieden.

De organisator Rico von der Gathen zou dus specifiek stimuleren en aan te moedigen creativiteit.

 

Voor de bekroonde fotowedstrijd met als thema "krib“ tot en met 31 oktober kan voor vermelding van de voordelen, achternaam en leeftijd, kleine en jonge fotograaf (in de leeftijd tot 18 jaar), een zelfgemaakte foto (voor het printen van posters A4 geschikte) van kribben of kerststalfiguurtjes digitaal info@nikolausdorf-pr.com sturen!

Ook groepen die een krib poseren in mijn prestaties, kan een foto van te leggen, met vermelding van de leeftijdsgroep, incl. Group, klasse of naam Kita.

Na evaluatie van de jury de 3 beste foto's voor Kerstmarkt Start publiekelijk worden aangekondigd.

De 3 winnaars ontvangen elk 50, - €.

Bezoekers van het dorp van Santa kan leveren dan op onze website, tot 23 december om te stemmen voor uw favoriete foto.

 

Na evaluatie van het Online-Voting, de winnaar ontvangt weer een ander bonus van 100, - €.   

 

 

meer

 

Keulen Kribbenweg

Der Kölner Krippenweg | ©Nikolausdorf.Kölner.Krippenweg
Der Kölner Krippenweg | ©Nikolausdorf.Kölner.Krippenweg

De "grote wieg" en de "kleineen wieg" en de winnaars van de fotowedstrijd: Kribben in het dorp kapel van St. Nikolaus kerstmarkt Nikolausdorf zijn een station van Keulen Kribbenweg dat internationale Kribben kunst biedt op het hoogste niveau in het geheel van Keulen tijdens de kerstmarkt. Binnen de culturele evenementen "Christmas Cities Partnering Keulen ', een uitwisseling van kersttradities van de partnersteden en de respectieve culturele gebieden plaatsvindt.

 

In Nikolausdorf kunnen werken van kinderen en jongeren die zich creatief hebt ingesteld met het thema cribben uit elkaar en die zich hebben onderscheiden in het winnen van een jaarlijkse wedstrijd in kunst als winnaars bewonderen. Het materiaal dat is gemaakt door de zesde klassers "Grote Krib' in het dorp kapel van de kerstmarkt Nikolausdorf op historische Hahnentor op Rudolfplatz, Keulen heeft zijn bijval van meet af aan bij de actie „Keulen Kribbenweg". Ook verrijken 3 ontworpen door kinderen en adolescenten "Kleine Kribben" en kribben foto's van jonge foto kunstenaars het dorp kapel.

 

Zie voor jezelf en laat je verrassen hoeveel vindingrijkheid het aanbod ....

 

meer

 

Niko vertelt

In der Dorfkapelle wird Ihnen viel geboten | ©Nikolausdorf.Foto.Sandra.Seitz-Atlama
In der Dorfkapelle wird Ihnen viel geboten | ©Nikolausdorf.Foto.Sandra.Seitz-Atlama

Wie Niko ontmoet, weet dat hij graag verhalen te vertellen ...

 

Op de kerstmarkt Nikolausdorf ben Hahnentor in Keulen onze handpop exclusief chatten voor u in het dorp kapel van St. Nikolaus.

 

In een video-installatie presenteert Niko in zijn eigen manier, de "ware verhaal van de Nikolaus" en "kerstverhaal”.

 

Het fantasierijke kinderen en adolescenten zelf ontworpen en zelf gefotografeerd kribben en liefdevolle elk detail ontwerp van het dorp kapel complement Nikos verhalen met feel-good sfeer.
Keulen Kribbenweg hier volledig gerechtvaardigd een van de stations.
 

meer