Keulen Kribbenweg

Der Kölner Krippenweg | ©Nikolausdorf.Kölner.Krippenweg
Der Kölner Krippenweg | ©Nikolausdorf.Kölner.Krippenweg

De "grote wieg" en de "kleineen wieg" en de winnaars van de fotowedstrijd: Kribben in het dorp kapel van St. Nikolaus kerstmarkt Nikolausdorf zijn een station van Keulen Kribbenweg dat internationale Kribben kunst biedt op het hoogste niveau in het geheel van Keulen tijdens de kerstmarkt. Binnen de culturele evenementen "Christmas Cities Partnering Keulen ', een uitwisseling van kersttradities van de partnersteden en de respectieve culturele gebieden plaatsvindt.

 

In Nikolausdorf kunnen werken van kinderen en jongeren die zich creatief hebt ingesteld met het thema cribben uit elkaar en die zich hebben onderscheiden in het winnen van een jaarlijkse wedstrijd in kunst als winnaars bewonderen. Het materiaal dat is gemaakt door de zesde klassers "Grote Krib' in het dorp kapel van de kerstmarkt Nikolausdorf op historische Hahnentor op Rudolfplatz, Keulen heeft zijn bijval van meet af aan bij de actie „Keulen Kribbenweg". Ook verrijken 3 ontworpen door kinderen en adolescenten "Kleine Kribben" en kribben foto's van jonge foto kunstenaars het dorp kapel.

 

Zie voor jezelf en laat je verrassen hoeveel vindingrijkheid het aanbod ....

 

meer

 

Kevin Vogt in der Dorfkapelle | ©Nikolausdorf.Artikel.Express.KevinVogt.05.12.14-Foto.Eduard.Bopp
Kevin Vogt in der Dorfkapelle | ©Nikolausdorf.Artikel.Express.KevinVogt.05.12.14-Foto.Eduard.Bopp

Om een station van Keulen kribben pad in Keulen zijn, is iets wat de jonge kunstenaars van de geboorte dorp kapel van St. Nikolaus kan heel trots zijn.
De wens van de organisator Rico von der Gathen, kinderen en jongeren te stimuleren in de vorm van een wedstrijd om hun creativiteit op de proef gesteld wordt volledig gestegen.
Andere deskundigen hebben blijkbaar blij met de Krippenfiguren het dorp kapel van Christmas Market Nikolausdorf ....

Maar waarom?

 

terug