Nieuws uit de Nikolaushuis

Kostenfreie Kreativangebote im Nikolaushaus | ©Nikolausdorf.Foto.UllaBurghardt
Kostenfreie Kreativangebote im Nikolaushaus | ©Nikolausdorf.Foto.UllaBurghardt

Ook dit jaar is de unieke Nicholas House tot 19u de hele dag gratis creatieve activiteiten en culturele ideeën voor kinderen en volwassenen en de kerstmarkt Nikolausdorf ben Rudolfplatz Keulen plaatsvinden.

Maandag - vrijdag 's in de ochtend om het aanbod kinderdagverblijven en basisscholen gebruiken. Daarvoor moeten ze tot en met 30 september van het jaar: info@nikolausdorf-pr.com een afspraak en hun 'exclusieve ruimte "te reserveren voor het onderwijs-creatieve programma.

Maandag - vrijdag 's middags, in het weekend en op 1 dag van de vakantie de kerstvakantie hele dag biedt dan de open programma op Nicholas House voor alle geïnteresseerde kinderen, jongeren en gezinnen met culturele fondsenwerving ideeën voor entertainment onder het motto: "veel plezier en doe het goede".

 

Die Kölner Malerin Ulla Feith bei art.NIKOLAUS | ©Nikolausdorf
Die Kölner Malerin Ulla Feith bei art.NIKOLAUS | ©Nikolausdorf

 

Ondersteund door kunstenaars en ambachtslieden zullen onder de art.NIKOLAUS plus de dagelijks wisselende aanbod van creatieve kunstenaars Keulen ook profiteren van onze ideeën altijd iets nieuws te ontdekken.

Keulen auteurs lezen op lit.NIKOLAUS op alle zondagen van de Advent.

Voor ons programma idee om op een kerst kunstmarkt en cultuur voor de hele familie in Nikolaushuis in het centrum vrij te zetten en aan te bieden, hebben we helemaal niets ontvangen maar positieve feedback.

Dank u voor dat.

 

terug