Huidige lof van experts

unverwechselbare Wohlfühlatmosphäre | ©Nikolausdorf.Foto.UllaBurghardt
unverwechselbare Wohlfühlatmosphäre | ©Nikolausdorf.Foto.UllaBurghardt

"Komt weer?” Vroeg een van onze jongste bezoekers experts. Als de tijd was niet een lof ... En: Natuurlijk!
Het aantal bezoekers van Nikolaus dorp met zijn karakteristieke "feel-good sfeer" is gestegen met ongeveer 25 procent ten opzichte van zijn voorganger-kerstmarkt. Niet alleen voor Keulen, maar ook voor vele buitenlandse bezoekers van de kerstmarkt Nikolausdorf is uitgegroeid tot de historische Hahnentor op het Rudolfplatz in Keulen aantrekkelijke blijkbaar.
Ook grote experts hebben hun positieve verklaring gegeven.
"De komeet 'is de belangrijkste Duitse vakblad voor kermisexploitanten en marktkooplieden in de editie van 30 januari 2015, aldus de krant Nikolausdorf wijdde een groot artikel met de volgende conclusie:

 

Der Komet - Fachzeitung für Schausteller und Marktkaufleute | ©Nikolausdorf
Der Komet - Fachzeitung für Schausteller und Marktkaufleute | ©Nikolausdorf

De Nikolaus begroet groot en klein - De Nikolausdorf op Rudolfsplatz

"Met de Nikolausdorf zat Rico van Gathen voor kerstmarkt's nieuwe standaarden. Grote, stijlvolle entree portalen, seizoen ingericht en Custom vakwerkhuizen, een festival podium, een kapel, de Nikolaus Huis en gietijzeren lantaarnpalen nodigen de feestelijke expeditie in een stijlvolle omgeving bij de Hahnentorburg. De voeding werd uitgevoerd meer dan 100 procent groene stroom. De gevels van de Kerstmarkt hutten werden detailverliebt ontworpen - met veel inzet en enthousiasme en ingericht. Opvallend is dat de kwaliteit van het materiaal van de hutten zijn hier geen plastic of hout lichtgewichten, maar enorme gebouwen. De vele vrije en creatieve deals in Nikolaushuis voor kinderen opgelost met de ouders een enthousiaste echo. "

 

 

terug